Groepstrainingen

 

Duoles les (2 leerlingen)

Deze lesvorm geeft de trainer de mogelijkheid tot het geven van veel persoonlijke aandacht op techniek, maar ook tot coachen bij het spelen van spelsituaties met elkaar.

 

Groepstrainingen (3 leerlingen)

Het voordeel van deze lesvorm is dat de trainer heel afwisselend en intensief aandacht kan besteden aan techniek en tactische spelvormen voor zowel singel als dubbel. De trainer kan ook zelf makkelijk mee sparren waardoor het niveau snel omhoog zal gaan. 

 

Groepstrainingen (4 leerlingen)

Door te werken in een betrekkelijk kleine groep van vier zal er volop tijd zijn om op alle fronten: technisch, tactisch, mentaal en conditioneel te kunnen verbeteren.

 

Groepstrainingen (8 leerlingen)

In een groep van 8 kan er tegen veel verschillende tegenstanders getraind worden, er wordt veel tactisch en conditioneel getraind met veel leuke wedstrijdvormen.

 

Privé-les (1 leerling)

Deze vorm van les is geschikt voor iedereen die zijn tennisvaardigheden optimaal wil verbeteren. De trainer hoeft alleen met u rekening te houden dus kan hij een persoonlijk programma op maat maken en volledig aan alle wensen voldoen.
Ook een beginner zal d.m.v. privé-les een “spoedcursus” ondergaan waardoor in een zeer korte tijd de grondbeginselen van het tennisspel eigen gemaakt kan worden.