Over VIP Tennistraining

Mijn naam in Donald van Veen, samen met mijn vrouw en 2 dochtertjes woon ik in Voorschoten. Al bijna 35 jaar tennis ik met veel plezier. Tennis is mijn grote passie en ik doe niets liever dan mijn enthousiasme overbrengen op al mijn leerlingen! Vrijwel dagelijks sta ik op de baan om mijn leerlingen de fijne kneepjes van het tennisspel bij te brengen. In de afgelopen 24 jaar ben ik een allround tennistrainer geworden, geef les aan alle leeftijden (vanaf 4 jaar) en alle niveau’s (categorie 9 t/m 2). Ook heb ik intensief met meerdere jeugdtalenten gewerkt, hierbij zaten district kampioenen in verschillende leeftijden. Sinds 7 jaar geef ik met veel plezier op de Kieviten training. Ik zie het als een uitdaging om de club te laten groeien en de jeugd naar een hoger peil te trekken. Ik haal energie uit het bedenken van nieuwe acties, leuke evenementen en nieuwe trainingsvormen.

Door de training in pakketten aan te bieden waarbij er naast de groepstraining ook privétraining is ingebouwd denk ik op alle gebieden technisch, tactisch, conditioneel en mentaal meer te kunnen bereiken.
Maar wie echt wil leren tennissen moet uren maken!
Door meerdere keren per week te trainen met voldoende persoonlijke aandacht wordt er snel vooruitgang geboekt en zal de sport verslavend leuk worden.

VIP TENNISTRAINING is geen tennisschool maar een eenmansbedrijf. Hierdoor kan ik de kwaliteit van de lessen 100% garanderen.

De VIP tennis experience staat voor veel:
Plezier
Persoonlijke benadering
Enthousiasme
Inzet
Tevredenheid